Nu har terminen lidit mot sitt slut och sommaren är här. Tyvärr har vi fortfarande en pandemi igång och har därför inte kunnat öppna upp för alla än. Vår förhoppning är ändå att kunna starta upp till hösten, om restriktionerna tillåter givetvis, och det med ett uppstartsläger i augusti. Så håll utkik på både uppdateringar av restriktioner och på vår hemsida och Facebooksida!

För tränarna kommer terminen starta med en tränarträff den 14:e augusti. Ett utmärkt tillfälle att förbereda sig inför terminen och synka med övriga tränare. Inbjudan kommer inom kort!

Nu har Svenska Judoförbundet startat upp tävlingskonceptet Judokamp, en form av mångkamp, som vi på GJK i våras agerade pilotgrupp för. Första tävlingen kommer att ske på GJK söndagen den 12:e september (dagen efter Judits Pokal) och kommer rikta sig till U21+senior, så spana in tävlingskonceptet här: https://judo.se/2021/06/judokampen-sjfs-nya-tavlingskoncept/ och börja träna redan nu!

Vi i styrelsen önskar er alla en glad midsommar!

Kategorier: GJK Nytt