Nu är terminen äntligen igång och nästan som vanligt! Tyvärr har vi fortfarande en pandemi igång men något mildare än tidigare och vi har därför valt att för de vuxna (över 18) välkomna de som fått två doser vaccin. Läs mer här: https://www.gjk.se/?p=5976

Nu i slutet av sommaren har vi hunnit med en tränarträff, som skedde den 14:e augusti i dojon, där vi pratade igenom klubbens vision och hur vi tillsammans jobbar kring den. Nästa tränarträff är inplanerad den 9:e oktober.

Samma dag som terminsstarten, 16:e augusti, arrangerades ett miniläger för barnen. Vi hade 22 anmälda och en stabil tränartrupp som tillsammans med ett gäng engagerade föräldrar gjorde dagen till en lyckad start på hösten. Ytterligare ett läger av detta slag planeras senare i höst, så håll utkik!

Vi kommer nu även igång med Judits Pokal denna termin där första deltävlingen går lördagen den 11:e september. Dagen därpå arrangerar vi första Judokampen i historien, ett utmärkt tillfälle att mjukstarta tävlandet på.

Tävlingsbeskrivning hittar du här: https://drive.google.com/file/d/1S4LMzLPSSTTACGKYe0lX6tUeJ07w7u_E/view?fbclid=IwAR3laWLOM6hx7u7ZoLqQ-uRS8ZLyjtnB4EEkwMk5js-qUaMWgr27gdQ1Epo

Inbjudan finns här: https://judo.se/event/judokampen/

Anmälan görs här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD_Gj2UontM2K5qipxaEcK-JeJ0GEO1HDub9-1m5kl47d-Yg/viewform?fbclid=IwAR3rSyas0vaSFC9S_yC_W3xtE3KR_ScMWtxP2zU020-4h2YcILMS3Dwgbg8

Men innan det, helgen den 4-5:e september, kommer vi ha Riksfortbildning på klubben. Vi kommer vara ett av 5 ställen i Sverige där detta hålls, förutom att man kan delta via Zoom. Temat är träning för tävling, något som är högst relevant nu när tävlingarna sätter igång.

På den ekonomiska fronten har vi nu fått beviljat en behövlig hyresrabatt för första kvartalet av året. Vi har även ansökt om fortsatt hyresrabatt för andra och tredje kvartalet, något vi just nu är mycket beroende av för att få verksamheten att gå runt under dessa krävande tider.

Sist men inte minst så planeras ett fysiskt jubileumsfirande för att fira klubbens 60 år. Detta är inplanerat att ske den 6:e november och är tänkt att innehålla ett litet läger för både barn och vuxna samt en bankett senare på kvällen för de över 18 år. Så skriv ner detta i era kalendrar redan nu!

Hoppas ni haft en trevlig sommar och att vi ses på judomattan nu i höst!

/Styrelsen

Kategorier: GJK Nytt