I år fyller klubben, som många säkert vet, 60 år, vilket vi tidigare i år firade via Zoom. Nu är det dags för ett fysiskt firande då pandemin äntligen börjat dala och restriktionerna tillåter mer fysisk närvaro. Firandet kommer ske den 5:e och 6:e november där det erbjuds träning för både vuxna och barn samt en bankett för de över 18 år. Ett utmärkt tillfälle att träffa både gamla och nya medlemmar och träna och ha kul ihop!

Träning för vuxna/personer över 15 år kommer vara fredagen den 5:e kl 18:00 samt lördagen den 6:e kl 09:30.

Träning för barn under 15 år kommer vara lördagen den 6:e kl 11:30-15:00 (inklusive pauser och lunch).

Banketten kommer vara lördagen den 6:e kl 18:00 och kostar 200 kr (i priset ingår middag och viss alkoholhaltig dryck, fritt fram att ta med sig egen dryck om man vill).

Samtliga aktiviteter kommer ske i vår dojo på Andra långgatan 48.

Anmälan till träningar och bankett sker till 60@gjk.se eller på listan som ligger framme på klubben vid ingången. I anmälan ska namn, ålder, grad och eventuell allergi framgå samt vad för aktiviteter du tänkt delta på. Betalning (endast om man ska delta på banketten) sker via Swish till Emma på 0733-734604.

Hoppas vi ses glada och friska!

Kategorier: GJK Nytt