Nu närmar sig det fysiska 60årsfirandet med stormsteg! Den 5-6 november får alla över 15 år möjlighet att träna med paralympierna Nicolina Pernheim och Ben Goodrich. De yngre har 60års träning på lördagen 6 november. Träningarna är kostnadsfria och det kommer bjudas på mat under dagen. På lördagskvällen ställer vi till med bankett för alla över 18 år. Anmälan till träningarna är fortfarande öppen, så passa på att anmäla er på listan i dojon eller maila 60(at)gjk.se!

Judits Pokal 4 för U15 och U18 fick tyvärr ställas in pga för få anmälningar. Vi tar nya tag inför nästa år och då vi är inställda på att Judits Pokal tävlingar tar fart som vanligt igen. Den planerade höstlovsträningen under dagtid också har tvingats ställas in.

Vi önskar fortfarande få hjälp med olika uppgifter och roller på klubben. Ju fler som hjälps åt kan vi minska arbetsbördan per individ och få varje uppgift utförd med bättre kvalité och effektivitet. Vi arbetar fortsatt med att förtydliga roller och ta fram arbetssätt för att göra det enklare att påbörja sitt engagemang i klubben.

I dags läget söker vi främst:

  • Dig/Er som kan syssla med fakturering av medlemsavgifter. Detta är en uppgift som är återkommande varje termin. Uppgiften skulle kunna fördelas smidigt på två personer, en som ansvarar för att fakturor skickas ut och en som följer upp vilka fakturor som betalas. Systemen som används är IdrottOnline och Fortnox. Vill du hjälpa till, kontakta oss, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller vill skaffa dig en ny färdighet att lägga till på ditt CV.
  • Dig som skulle kunna bereda bidragsansökningar och/eller hitta bidrag att söka. Vi har återkommande bidrag att söka rutinmässigt och arbetet skulle underlättas av någon som förbereder motivering till ansökan för att sedan granskas och skickas in av ordförande. Vidare dyker det upp stöd för bland annat riktade projekt från SJF, RF kommunen etc. I din roll skulle vi önska att du i samråd med styrelsen orienterar dig i vilka som kan vara relevanta för GJK.
  • Vi har ett gammalt löpband som demonterats på klubben, har du en släpvagn? Då skulle vi uppskatta om du vill hjälpa till att få löpbandet till skroten. Det finns gott om starka judokas som kan rekryteras för att bära.

Är du intresserad av något av ovanstående eller kan bidra på något annat sätt? Kontakta oss på styrelsen(at)gjk.se!
Vill du diskutera vidare med en inviduell styrelse medlem, hittar du våra mailadresser under Styrelsen.

Kategorier: GJK Nytt