Som de flesta känner till är vi nu inne i en fjärde våg av Covid-19 och vi bör vara extra uppmärksamma och försiktiga för att värna om allas hälsa. Detta gäller särskilt då vi sysslar med en närkontaktsport.

Alla konfirmerade fall av Covid-19 kommer löpande och anonymt att anges på hemsidan. För att förhindra smittspridning  är det upp till alla deltagare samt föräldrar till deltagare att hålla sig uppdaterade och iaktta försiktighet i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt pandemi-lagen.

  • Stanna hemma om du är sjuk
  • Testa dig vid symptom
  • Är du ovaccinerad gäller särskilda rekommendationer

Träningarna hålls som vanligt men som vi alla känner till vid det här laget kan situationen komma att ändras snabbt.

Har du frågor eller undringar kring detta är du välkommen att kontakta styrelsen på styrelsen@gjk.se

/Styrelsen

Kategorier: GJK Nytt