Höstens termin avslutades idag med gradering för våra yngsta. Det var totalt 15 stycken som graderade sig och se skötte sig jättebra och vi tränare tackar er och era föräldrar för en fin höst tillsammans.

2022-01-23 Ny graderade till gult bälte

Alla (även de som ej hade möjlighet att gradera sig idag) som gått på söndagarna kan nu börja träna på måndag och/eller onsdagar kl 17.30-19.00 (i samband med att ni byter till mån/ons kommer ni få en faktura avseende medlemsavgiften dvs annan rutin än i höstas). Ni byter tränare då vi på söndagar börjar med ny grupp.

För er som inte hade möjlighet att vara med på graderingen idag så kommer vi inom kort lägga ut info om ett nytt graderingstillfälle.

Ev frågor, vänd er till mio@gjk.se alt bodil@gjok.se

Vi tränare är stolta över er alla i söndagsgruppen!

/Mio, Bodil, Martin & Alekandr mfl

Kategorier: GJK Nytt