Är du nyfiken på SM i judo i helgen, så gå in här (länk från judo.se)

Svenska mästerskapen 2022 – Svenska Judoförbundet

Rapport från Johan T via FB 220402

På dagens Senior SM fick vi med oss ett guld i damer -78 kg Emma Ensberg. Hanna Åslund kämpade på mot hårt motstånd i sin pool men fick ingen placering. Haroon och Aleksandr förlorade två matcher vardera. Max skadade tyvärr sin armbåge i första matchen och kunde inte fortsätta. Markus hade problem med en höftskada och kunde tyvärr inte fortsätta efter en förlust i första. Men imorgon tar vi nya tag och då har vi veteraner Mats Azam och Johan Thörsman på mattan som följs av Viktor Fazlagic Kristiansson och Oskar Vinterskog Danielsson på juniorsidan Sen får vi se om Max kan tejpa sin skadade armbåge.

Rapport från Johan T via FB 220403

På dagens SM tävlingar blev det lite medaljer, Mats Azam tog brons i herrar M58 – 81 kg och Johan Thörsman tog silver i herrar M16 -73 kg. På juniorsidan vann Viktor Fazlagic Kristiansson 1 match och förlorade 2 i U21 -81 kg, bra kämpat. Oskar Vinterskog Danielsson tog en välförtjänt bronsmedalj i U21 -73 kg.

/B

Kategorier: GJK Nytt