I helgen 9–10 april arrangerades Step by Step 2 av Högskolan Dalarna och SJF. Utbildningen ingår inom Judo4Life utbildningarna. Denna utbildning handlar om åldersanpassad träning för åldrarna U13 och U15 (11–12 år och 13–14 år) . Utbildningen tar upp vilka fysikaliska kvaliteter som är mest gynnsam att träna i åldersintervallet samt att visa på olika övningar som kan tillämpas för att utveckla dessa fysiska kvaliteter. Michail Tonkonogi Professor i Idrottsfysiologi vid Högskolan Dalarna presenterade de teoretiska delarna och Jane Bridge 8 Dan, Vice President EJU VM guld -48 Kg 1980, höll de praktiska Judo övningarna som kopplar till de fysiska kvaliteterna. Från Göteborgs Judoklubb deltog Daniel Knezevic, Tony Olsson, Kristina Kling, Kenny Kling och Thomas Nyvall.

Utbildare teamet för Step By Step. Kenny Kling och Thomas Nyvall är utbildare för kommande utbildningar inom Step by Step.

/Thomas Nyval via Bodil

Kategorier: GJK Nytt