GJK var på plats med 4 tävlande på Budo Nord cup i Lund.

I seniorklasserna deltog Alexandr Yakimchuk i 73 kg och Viktor Fazlagic Kristiansson -81 kg.

Alexandr började bra med två segrar på ippon. I tredje matchen blev det förlust mot en fransman. I återkvalet blev det förlust mot Maxlin Miljohn och slutresultatet blev en 9’e plats.

Viktor som bara är U21 gick två tajta matcher mot en tysk och mot Kevin från Uppsala. Tyvärr förlust i båda.

I U21 – 66 kg ställde Max Christiansson upp som nu var tillbaka efter sin armbågsskada. I första matchen blev det förlust mot Estländaren Pertelson .

I återkvalet gick Max starkt fram med 3 segrar mot en Norrman sen mot Max Sandberg samt mot Kacper Lempicki. I matchen innan bronsmatch blev det tyvärr förlust mot en fransman efter en jämn match. 7’e plats.

I U21 -73 kg stod Oskar Vinterskog Danielsson för en stark insats efter att ha förlorat första mot en fransman på wazaari. Efter 4 ippon vinster i återkvalet mot en Holländare, en fransman, en britt och en norrman stod Oskar i bronsmatch mot Heffernar som tyvärr slutade till fördel för Britten.

5’e plats.

Viktor i U21. -81 kg hade tuffa matcher och fick tyvärr inkassera två förluster, men det är bara att kämpa på och komma igen till nästa tävling.

Imorgon lördag är det dags för träningsläger- Lugi Camp med chans till mycket sparring och då är även Emma Ensberg och Natalia Junkiert med på mattan.

Coach på tävlingen var Roger Svedberg samt Emma.

Kategorier: GJK Nytt