Lördag den 20 augusti var vi ett gäng på cirka 20 personer som samlades för att fira att Jörgen fyllt 60 år i somras.

Stort tack till Roger som organiserade denna kväll genom att redan före sommaren boka upp denna dag då vi åt middag på restaurang Bang.

Några träffades först på Haket, där Johans filmer från diverse tävlingar rullade på mobilen och kommentarerna flödade. Vem gick i tungvikt? Vem vann? Var det Bollnäs eller var det Borlänge? etc etc.. Hederligt gammalt gott judosnack helt enkelt och man blir imponerad av vilket minne folk har från alla dessa tävlingar och dess resultat.

Nu var det dags för middag, en fyra-rätters på Bang. Där var vi totalt 20 personer som åt och tjötade, härlig stämning! KL 20.30 var vi tvungna att lämna lokalen men vad gör det när man kan stå utanför och både sjunga, tala och lämna över presenter.

Några välde därefter att gå hem (klokt!) och vi andra gick till Tullen och fortsatte snacka och skratta!

Summerat, en underbar kväll där vi firade Jörgen i kombo med att få träffa gamla vänner.

/Bodil

Kategorier: GJK Nytt