Söndag 28 aug var det dags för gradering för nybörjare barn som tränat hela våren 2022. Tack till vår tidigare gulbälten, Konrad och Nicolas, som var där och bidrog på träningen.

Vi, tränare, kan bara tacka alla som tränat under våren och deras ansvariga. Det har varit en nöje att träna med er och vi önskar er nu stort lycka till när ni går vidare till måndags- och onsdagsgruppen (start 17.30).

Om ni missade graderingen så finns det tillfälle nästa söndag den 4 sep. Var omklädd och klar 16.30 (-17)
Frågor? Maila bodil@gjk.se

Ps. Judopasset, barnen skall skriva på första sidan, kort skall klistras in och sedan ska det stämplas på klubben om det inte redan är gjort. Mån- och onsdagsgruppen har andra tränare. Det kommer även skickas ut faktura för terminsavgift senare i höst till er Ds.

Kategorier: GJK Nytt