Välkommen till en ny termin på Göteborgs judoklubb! Vi hoppas att alla medlemmar, nya

som gamla, har haft en bra sommar och är redo för en ny termin med judo och personlig utveckling i gemenskap.

Judofys

Nytt för den här terminen på träningssidan är att vi kommer ha judofys för er som är intresserade av lite hårdare fysträning som är särskilt inriktad mot att öka färdigheter som höjer judokapaciteten. Dessa träningar kommer hållas på lördagar men exakt vilka lördagar och tider kommer komma upp på vår Facebook-sida (https://www.facebook.com/groups/www.gjk.se)  och gjk.se, så håll utkik!

Terminsavgift och inkasso

Terminsavgiften ska som vanligt betalas med OCR-nummer på faktura. Fakturan kommer skickas ut under september på den mail som är registrerad hos GJK. Guide för hur fakturan ska betalas finns på hemsidan, https://www.gjk.se/medlemsinfo/guide-att-betala-din-faktura-fran-gjk/. Har ni nya kontaktuppgifter är det viktigt att ni hör av er till oss på medlem@gjk.se, detsamma gäller om ni ska ha en annan avgift än tidigare. Det är viktigt att du som inte längre vill vara medlem i klubben tar kontakt med oss innan fakturorna skickas ut eller att du kontaktar oss i samband med att du får din faktura. Vi kommer att skicka ut  betalningspåminnelse en månad efter att fakturan skickats ut, efter förfallodatumet. Om fakturan ändå inte blir betald kommer vi söka kontakt en tredje gång.

Nytt för terminen är att vi har avtal med inkassobolaget Intrum. Om en faktura inte blir betalt eller vi inte blir kontaktade att den är felaktig kommer vi lämna över fakturan till Intrum för inkassering efter vårt tredje kontakt försök med er. 

Vi vill belysa vikten av att terminsavgifterna betalas i tid och att utträde ur klubben sker aktivt. Det här är en förutsättning för att vi ska behålla en god ekonomi och ett uppdaterat medlemsregister, som är  viktigt för de bidrag vi söker och att vi ska kunna nå ut till er medlemmar effektivt. 

Renovering av gym och receptionen

Som de som besökt klubben senast veckorna sett har vi påbörjat renovering av både gymmet och receptionen. I gymmet har vi byggt fyra plattformar för tyngdlyftning och kommer färdigställas inom kort. Vi har fått in nya skivstänger och vikter och har mer utrustning på väg in! Gymmet kommer vara till för att ge alla medlemmar bättre förutsättningar till styrketräning och rehab.

Receptionen snyggas upp och kommer att fungera som café för medlemmar och besökare under träningstider och aktiviteter.

Kom till klubben och se vad som är nytt!

Städdag

Söndagen den 18:e september är det dags att fräscha till lokalen under en städdag. Vi samlas kl 10:00 för att städa igenom lokalen och skapa en fin och trivsam lokal att vistas i. Ju fler vi är, desto mindre belastning på varje individ, så kom och dra ditt strå till stacken. Alla är välkomna, stora som små, nya som gamla. Klubben bjuder på lunch!

Kategorier: GJK Nytt