Följande finnas att läsa på judo.se. Klubben tycker detta är ett bra läger för vuxna. Det finns möjlighet att om det blir ett gäng som åker iväg kan klubben sponsra med viss del av en hyrbil. För info och anmälan se nedan alt gå in på judo.se / kalender och sök på den 22-23 okt.

Omstart/Nystart: Läger

Beskrivning: ON-träffarna är uppdelade i två delar, dels ett läger som erbjuder högkvalitativ träning för aktiva, dels en klubbträff för nyckelpersoner inom klubben. Lägerdelen leds av meriterad landslagsjudoka och kommer att ha inriktning teknik med inslag av sparring.

ON-träffen i Västbo kommer denna gång att behandla frågan om hur träning ska bedrivas för de äldre i klubben och vilka ändringar man med tiden kan tänkas behöva göra för att kunna träna judo hela livet.Så därför passar det utmärkt för judosugna veteraner att komma och visa ungtupparna att judo är en livsstil.

Läs inbjudan via nedanstående länk

https://drive.google.com/file/d/17RiIrkxajjPSr5GVjJpHkwPUk6TZmjNN/view

I denna inbjudan finns en länk för att anmäla sig.

/B.

Kategorier: GJK Nytt