Denna lördag är det ingen judofys pga lag-SM, där vi har ett herrlag som ställer upp. Nästa vecka blir sista gången med judofys för terminen och det kommer avslutas med en tävling! Det konceptet vi kört efter under terminen kallas JudoFitness och är en tränings- och tävlingsform som har arbetats fram genom Svenska Judoförbundet. Tävlingen som vi kör som avslutning kommer vara den första tävlingen någonsin i den här formen, så ta chansen att vara med! Tävlingen kommer innehålla fyra olika utmaningar, alla kommer vara sådana vi gjort under terminen så för den som varit med under höstens fyspass är det inget nytt. Ingen anmälan krävs, det är bara att komma som vanligt kl 11:00 och vara redo. Vill du inte vara med och tävla utan bara träna? Inga problem, du är välkommen att vara med och köra fysträningen som tränande. Alla är välkomna!

Kategorier: GJK Nytt