Idag, söndag den 22 januari, var det dags för höstens nybörjare barn på söndagar att gradera sig.

Alla barn skötte sig exemplariskt och vi, tränare, var mycket stolta över alla 17 som klarade sin gradering. Tack även till Sam och Ossian, som tagit gult bälte tidigare men ställde upp för sina kompisar.

Här är några bilder från graderingen.

För denna grupp är det nu dags att börja träna på mån- och onsdagar 17.30-19.00 (ni kommer få en faktura via mail och skall INTE betala någon terminsavgift via SWISH. Har ni minst två som tränar så kontrollera sedan att ni betalar för en familjeavgift).

VI, tränare, tackar för hösten och önskar er all lycka till framåt.

Söndag den 29 januari är det ingen ingen söndagsträning för barn all och den 5 februari startar en ny termin med nya barn.

/Söndagstränarna.

Kategorier: GJK Nytt