Fin uppslutning av deltagare och tränare på GO Cup I Stenungsund i lördags, 9 st tävlande från U9 till Senior. GO Cup är en nybörjartävling, GO står för Gult/Oranget och det är de bältesgrader som tävlar i cupen. Våra deltagare var från Fortsättning 1 och fortsättning 2 träningsgrupperna och våra seniorer var från motionsgruppen. Några bortfall hände pga sjukdom, och Li som skulle ha varit vår enda dam senior deltagare fick tyvärr inte tävla pga att hon var den enda anmälda i Dam senior. GO Cup arrangeras två gånger per år, nästa tillfälle är i höst och anmälan sker som vanligt i Smoothcomp.

Resultat och bilder:

U9 – Nicholas 🥉

U11 – Agnes 🥇, My 🥈, – Alice 🥉

U13 – Axel 🥉

U18 – Antonina 🥇, Märta 🥉

Senior Herrar – Zakarias 🥇, Felipe 🥉

Bra kört allihopa! Träna förfarande hårt för nästa tävlingar 💪

Kategorier: GJK Nytt