Profilkläder 

För inte så längesedan så skapade vi en webbshop där man kan köpa våra nya snygga profilkläder. T-shirts kommer att ges ut till tränare och funktionärer för att vi ska synas bättre och uppmuntras att engagera oss i klubben. Vill du köpa våra profilprodukter kan du göra det på följande länk: https://team.intersport.se/goteborgs-judoklubb. Grön hoodie, fullzip hoodie samt produkter där det står ”slut i lagret” måste beställas minst 5 i antal. Beställning görs av Göteborgs judoklubb, prata med ansvarig på klubben, alina@gjk.se

Alla uppmuntras att bära våra profilkläder i sammanhang så som tävlingar, läger och utbildningar som vi deltar på, för att skapa ett synligt team och en starkare klubbkänsla. Vi ska vara stolta att bära våra klubbfärger!

Sportadmin

Vi har under vårterminen arbetat med att hitta ett nytt administrationssystem och har efter möten med leverantörer och diskussioner i arbetsgruppen beslutat att vi ska övergå till Sportadmin. Avtalet är signerat och processen att flytta medlemsregister, ställa in betalningsinställningar och flytta hemsidan har påbörjats. Vi kommer börja använda oss av det nya systemet redan till hösten. Information om de ändringar som kommer ske i klubbens rutiner kommer att skickas ut innan terminsstart. 
För att göra övergången så smidig som möjlig vill vi återigen påminna er som inte fått någon terminsavgift på faktura att mejla oss på medlem@gjk.se  så vi kan se till att ni finns med i medlemsregistret och får er avgift skickad till er. När övergången är klar kommer betalningsprocessen börja ske på ett mer automatiserat sätt och både medlemmar och administratörer kommer att få det lättare att hålla koll på sina avgifter.

Kategorier: GJK Nytt