Det kom en sen inbjudan till Bohusdals Cup i Uddevalla den 29 April, arrangerad av Bohusdals distrikt samt Uddevalla Judoklubb – De hade nämligen för få deltagare och hade varit tvugna att ställa in, men så bjöd de in deltagare från Västergötlands och Göteborgs distrikt också, så vi åkte upp ett glatt gäng. Tävlade från GJK Gjorde Max och My Corneliusson, och Nicholas Eguti Rothstein från Måndags/onsdagsgruppen. Nicholas och Max tog hem bronsmedalj och My tog Silver, bra kämpat!

Västergötlands distrikt var nyligen tvugna att ställa in en tävling i Lilla Edet pga för få deltagare, förmodligen eftersom de flesta var på Judits pokal 2. Vi hade ett samtal med klubbarna från de distrikten och kom fram till att vi ska försöka koordinera och bjuda in varandra på tävlingarna så att vi får fler deltagare

Tack till Uddevalla Judo och Bohusdals distrikt för ett fint arrangemang, på återseende!

Kategorier: GJK Nytt