Hos oss är alla välkomna, nybörjare som erfaren, gammal som ung, stor som liten. Här strävar vi mot att nå våra individuella mål i gemenskap!

Hur blir man medlem hos oss?

För att bli medlem behöver du skicka in namn, adress, mailadress, personnummer samt vilken avgift du ämnar betala till medlem(at)gjk.se

Våra avgifter hittar du här.

När du skickat in dina uppgifter kommer så småningom en faktura skickas till din mail, se till att betala denna i tid. Här hittar du en guide till hur du betalar din faktura. Observera att medlemsavgiften inte kan betalas via Swish eller med kontanter.

När kan man komma och träna?

Vi har träningar för olika nivåer och olika åldrar.

Nybörjarträningar för barn är söndagar kl 17:00-18:00

Nybörjarträningar för vuxna (från 14 år) är onsdagar kl 19:00-20:30 och söndagar kl 18:00-19:30. Dessa träningar är även till för dig som vill träna på motionsnivå.

Avancerade träningar för vuxna (från 16 år) är måndagar, tisdagar och torsdagar kl 19:00-20:30 och fredagar kl 17:30-18:30.

Mer detaljerad info om våra träningar hittar du här.

Vill du prova på innan du bestämmer dig? Då är du välkommen på någon av våra träningar för att antingen titta på eller delta ett par gånger. Har du frågor om träningen eller hur just du kan få hjälp att komma igång? Tveka inte att höra av dig till info(at)gjk.se för generell info, eller tranare(at)gjk.se för att komma i kontakt med tränarna specifikt.