Hej judovänner, föräldrar, GJK:are !


Då närmar sig årets Judofestival i Lindesberg, den 26-28 maj hålls detta fantastiska event i Lindesberg vid Lindesjön i vackra bergslagen. Lindesberg är hemort till Frövi Judo som är en framstående Judoklubb och värdar för festivalen, och det är även här som Riksidrottsgrymnasiet med judoinriktning finns.

Festivalen äger rum på och ikring Lindesbergs Arena, och på programmet står massor av judoträning med några av landets främsta tränare och judoutövare men även uteaktiviteter som kanotpaddling, filmvisning på kvällarna, buggkurs, nerf-battle, bad från bastuflotte, seminarier och workshops, och som final Gladiatorspel. Judofestivalen passar alla från 6-7 år och uppåt, vissa av Judoträningspassen är gemensamma för alla, och vissa är uppdelade mellan barn/ungdomar och vuxna.

Förra året åkte vi ca 30 deltagare, föräldrar och ledare i gemensam buss från Göteborg, som vi delade med judoklubben IKVM från Mölndal, och det tänkte vi göra i år igen, fast i år har även JK Budo från Hisingen meddelat att de vill vara med så vi är minst tre klubbar från stan, det får bli en dubbeldäckare eller eventuellt fler bussar.
Sista anmälningsdag är 14 April, anmäl er tidigt för att säkra plats i bussen.
Anmälan sker i Smoothcomp som förra året, gör alla steg utom betalningen – klubben betalar och skickar en faktura, på samma sätt som man får medlemsavgiften.

https://svenskjudo.smoothcomp.com/sv/event/8731/
Det är ännu inte beslutat exakt men troligtvis så blir det som förra året att klubben står för boende i klassrum samt för busstransporten dit och hem, deltagarna står för mat och lagerkostnad. Om vår budget tillåter kommer vi eventuellt att reducera kostnaden mer.

Boende sker på medhavd luftmadrass/liggunderlag i klassrum på Lindesbergs arena eller det intilliggande gymnasiet – det finns även möjlighet att boka eget boende på hotell eller vandrarhem men det får man själv stå för.

Det går bra åka med som anhörig förälder (betalar ingen lägeravgift) eller som förälder som är lägerdeltagare. Det går även att skicka med sina lite större barn utan anhörig men då skall man Maila och meddela i förväg detta, samt om deltagaren är simkunnig och får bada/paddla, äter några mediciner eller har allergier/ liknande. Maila då till Jonathan@gjk.se

Vi kommer att acceptera ansvar för barn i den mån vi har tillräckligt med ledare som åker med och hjälper till med detta.
Maila även i förväg och meddela om ni avser ordna egen transport till festivalen, annars räknar vi med att alla som är anmälda i Smoothcomp vill åka buss. Har man inte Smoothcomp profil sedan innan, kolla Gjk.se/medlemsinfo/smoothcomp-instruktion

Maila vid frågor eller funderingar.

Mvh
Jonathan, sekreterare GJK, Jonathan@gjk.se |

Festivalgänget från 2022

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild