OBS! Gradering för vårterminen blir Onsdagen den 14 Juni!

Sista träningstillfället för gruppen på vårterminen blir Onsdag den 14 Juni då det är gradering. Ingen träning Söndag den 28 maj och den 11 Juni.

därefter Sommarträning startar  v25 (20 Juni) med träning på tisdagar och torsdagar kl 18.30-20.00 under sommaren, då är det blandade grupper.

Höstterminen startar v33 onsdag 16/8 kl  19.00-20.30

I denna träningsgrupp är det fokus på judotekniker och judofys efter egen förmåga.

I motionsgruppen tränar allt från nybörjare till svartbältade judoka. Vi har även löpande nybörjarstart i denna gruppen för vuxna nybörjare.

Om du vill börja träna judo som vuxen, kan du bara dyka upp på motionsgruppens träningar, du behöver inte föranmäla dig. Läs igenom GJKs nybörjarinfo och ordningsregler först. du får provträna en gång, sen får du bli medlem om du vill fortsätta träna.

Gradering:

Diskutera med tränaren om du vill gradera till nästa bältesgrad, om inte tränaren redan diskuterat med dig. Gradering är aktuellt om man uppfyller de kunskapskrav, som står i GJK:s graderingsbestämmelser, som i sin tur följer Svenska Judoförbundet och Kodokan. Man måste även ha genomfört det antal timmar judoträning sedan sin senaste gradering, enligt samma bestämmelser. Ett tryckt häfte med GJKs graderingsbestämmelser finns att köpa på klubben, swisha 50 kr.

Tränare: Kenneth och Hans. För frågor om träningen och träningsupplägg, kan ni maila Info(at)gjk.se