Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Judoklubb
Fotboll

Börja träna judo!

Välkommen till vår hemsida och Göteborgs Judoklubb! Detta inlägg är riktat till dig som är nyfiken på Judo, och intresserad att prova att träna med oss.

 

Vi har nybörjarstart för Mellan- och Högstadieungdomar 11-15 år Söndag den 3 september kl 17:00. det går också bra att komma en av de följande söndagarna under september, men sedan stänger nybörjarintaget.

Föranmälan krävs, maila mio@gjk.se.

Läs gärna Nybörjarinfo innan ni kommer. För vuxna är det löpande nybörjarintag i motionsgruppen, Onsdagar kl 19 och Söndagar kl 18, läs mer under Motionsgruppen.

 

Ungdomar som är nybörjare är även välkomna att vara med på JudoFitness, Judoanpassad fysträning på söndagar kl 11.

 

11-15 års åldern är en perfekt ålder att börja träna judo, du kommer snabbt att lära dig mycket – Vi kommer börja med att träna på fallteknik, och går sedan in på att lära oss om kast (fotsvep, höftkast, axelkast, mm) och fasthållningar i mattkamp. I Judo tränar vi också mycket fys och övningar för att bli starka och smidiga och för att kunna utöva judo på bästa sätt.

 

Vill du veta mer om Vad är Judo? Läs här. Läs även under fliken ”Judo” i menyerna längst upp på sidan.

 

I judo har vi ett graderingssystem med olika färg på bältena till vår dräkt, och efter ca en termins träning är du redan redo att gradera till första graden, Gult bälte.

Om du tränar bra kommer du snart få möjlighet att också träna med de mer avancerade träningsgrupperna, du kommer kunna vara med på judotävling om du vill, åka på läger, delta i aktiviteter och mycket annat kul. I vår judoklubb erbjuder vi inte bara Judoträning på högsta nivå med några av Sveriges absolut bästa tränare.

 

Frågor? Maila till Info@gjk.se

 

Hitta hit!

Besöksadress:
Andra Långgatan 48, 413 27, GÖTEBORG
 
Ingång antingen via  Andra Långgatan 48 alt gå upp mot kyrkan, håll till vänster och gå ner på terrassen (ingång via Masthuggsterassen 12H ).
 
Lokaltrafik
Spårvagnshållplats Mashthuggstorget
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Mer GJK
Samarbeten
Sponsorer