Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Judoklubb
Fotboll

Börja träna judo!
 

Välkommen till vår hemsida och Göteborgs Judoklubb! Detta inlägg är riktat till dig som är nyfiken på Judo, och intresserad att prova att träna med oss.

 

Nybörjarstart VT 2024!

Nybörjarstart VuxnaSöndagen den 28 Jan 14-15:30. Detta är en ny typ av Nybörjarkurs enligt modell framtagen på Svenska Judoförbundet, över 16 tillfällen får man en grundlig introduktion till Judo, man kan välja att köpa kurspaket där Judodräkt ingår eller utan dräkt, och kursen slutar med gradering till gult bälte! Kursen kommer gå söndagar 14-15:30 på GJK. Anmälan till kursen här: BLI MEDLEM! 

Välj "Nybörjarkurs inkl Dräkt/ Nybörjarkurs utan dräkt"

 

Vi har nybörjarstart för söndag den 4 februari för barn och ungdomar!

Barn, 6-11 år, tränar mellan kl 17.00-18.00

Ungdomar, 12 - 15 år, tränar mellan kl 18.00-19.00

Det går också bra att komma en av de följande söndagarna under februari men sedan stänger nybörjarintaget.

Föranmälan krävs. Inom kort kommer det gå att anmäla sig under BLI MEDLEM

 

Läs gärna Nybörjarinfo innan ni kommer. Vuxna nybörjare rekommenderar vi att gå nybörjarkursen enligt ovan men de kan också träna i motionsgruppen, Onsdagar kl 19:00-20:30 och Söndagar kl 15:30-17:00, läs mer under Motionsgruppen.

 

Ungdomar som är nybörjare är även välkomna att vara med på JudoFitness, Judoanpassad fysträning på söndagar kl 11.

 

Vi kommer att börja med att träna på fallteknik, och går sedan in på att lära oss om kast (fotsvep, höftkast, axelkast, mm) och fasthållningar i mattkamp. I Judo tränar vi också mycket fys och övningar för att bli starka och smidiga och för att kunna utöva judo på bästa sätt.

 

Vill du veta mer om Vad är Judo? Läs här. Läs även under fliken ”Judo” i menyerna längst upp på sidan.

 

I judo har vi ett graderingssystem med olika färg på bältena till vår dräkt, och efter ca en termins träning är du redan redo att gradera till första graden, Gult bälte.

Om du tränar bra kommer du snart få möjlighet att också träna med de mer avancerade träningsgrupperna, du kommer kunna vara med på judotävling om du vill, åka på läger, delta i aktiviteter och mycket annat kul. I vår judoklubb erbjuder vi inte bara Judoträning på högsta nivå med några av Sveriges absolut bästa tränare.

 

Frågor? Maila till Info@gjk.se

 

Hitta hit!

Besöksadress:
Andra Långgatan 48, 413 27, GÖTEBORG
 
Ingång antingen via  Andra Långgatan 48 (våning U2) alt gå upp mot kyrkan, håll till vänster och gå ner på terrassen (ingång via Masthuggsterassen 12H ).
 
Lokaltrafik
Spårvagnshållplats Mashthuggstorget
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Mer GJK
Samarbeten
Sponsorer