Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Judoklubb
Fotboll

TK (Tekniska Kommittén) har sammanställt en ny Tävlingspolicy!

TK (Tekniska Kommittén) har sammanställt en ny Tävlingspolicy! 

 

Detta på grund av att det ska vara tydligt för alla medlemmar vad som gäller vid deltagande på tävlingar och läger.  Mycket är detsamma som gällt sedan tidigare men några nyheter finns också:

 

TK utser vissa tävlingar och läger som "Prioriterade", vilket innebär att klubben står för en (1) tävlingsavgift eller lägeravgift samt utser ansvarig coach/ledare. Dubblering i flera kategorier kan fortsatt vara bra för att få matchträning men Klubben står alltså inte för den extra dubblerings-kostnaden. Detta för att klubbens tävlingsbudget ska komma så många tävlanden som möjligt till del.

 

Terminens prioriterade tävlingar finner ni på hemsidan under Medlemsinfo / Aktivitetskalender Barn & Ungdom samt Tävlingskalendarium Vuxna. 

 

Icke prioriterad aktivitet som ändå bedöms bra, får deltas på egen bekostnad och efter godkännande från TK. Som huvudregel skickar Klubben ingen coach eller ledare.

 

I vissa fall kan det beslutas att man ska nyttja rabatter vid tidig anmälan s.k. "Early Bird" i förekommande fall för att få avgiften betald av Klubben. 

 

Samtliga coacher och ledare (även föräldrar med ledaruppdrag för barn och ungdomar) ska uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

 

Du finner policyn i sin helhet här 

 

Göteborgs Judoklubbs tävlingspolicy 240408.pdf

 

Nya policyn gäller med omedelbar verkan. 

 

/TK/UTK

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Mer GJK
Samarbeten
Sponsorer