Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Judoklubb
Fotboll

Nybörjarinformation judo

När börjar terminerna?

Start av höst- och vårterminer annonseras på hemsidan. Oftast i samband med skolstarter.


När tränar nybörjarna?

Till hösten den 3 september 2023 är det nybörjarstart för mellan och högstadiebarn, 11-15 år. Information kommer snart om när nästa nybörjarstart för mindre barn blir.


Vuxna nybörjare (över15 år) tränar onsdagar mellan 19.00-20.30 och söndagar 18.00-19.30 och har löpande nybörjarstart. Läs mer under Vuxen motion


Alla pass är mixade med både tjejer och killar.

Alla nybörjare är välkomna att pröva på judo under 1 tillfälle innan ni har bestämt er för om ni vill fortsätta. Fråga ansvarig tränare om det går bra att börja även om terminen har pågått ett antal tillfällen.


Vad ska man ha på sig?

Långärmad tröja och mjukis byxor fungerar alldeles utmärkt i början. Gärna oömma kläder. Vill ni köpa en judodräkt så rekommenderar vi BudoNord, läs på om judodräkter. Vi tränar barfota på mattan, så se till att ni har rena fötter och tofflor utanför mattan.


Var ligger er dojo?

På Andra långgatan 48, våning U2.


Vad kostar det att gradera sig?

För nybörjare som saknar judopass så kostnaden för graderingen (till gult bälte) 250 kr och inkluderar då judopass, bälte och klubbmärke. I övrigt är graderingsavgiften är 150 kr och betalas via SWISH eller bankgiro.  Judopasset används för att visa klubbtillhörighet och erhållen grad vid bland annat tävlingar och läger.


Jag vill bli medlem i GJK, hur gör jag då?

xxx

 

Något annat jag behöver tänka på?

Vi vill gärna uppmuntra er att läsa igenom våra Ordningsregler


Träningsavgiften täcker även en försäkring som är kopplad till Svenska
judoförbundet.

 

 

Har ni fler frågor kan ni maila oss på info(at)gjk.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Mer GJK
Samarbeten
Sponsorer