Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Judoklubb
Fotboll

Anmälan till tävling i Smoothcomp instruktion

Anmälan till tävling i Smoothcomp

Svenska Judoförbundet har under året börjat använda tävlingssystemet Smoothcomp för större arrangemang. För att anmäla dig till en tävling som använder Smoothcomp behöver du skapa ett konto i systemet.

Steg 1 – skapa konto

Gå till https://smoothcomp.com/sv . Tryck på knappen “Skapa konto”. Ser du ingen knapp kan du behöva trycka på menyikonen, den med tre streck, och välja “Skapa konto”. Fyll i efterfrågade uppgifter och acceptera villkoren. Kontrollera din mejl och verifiera kontot.

Om du är förälder kan du först skapa ett konto till dig själv. Därefter kan du i menyn gå till “Hantera profiler” och skapa en profil för barnet som kopplas till dig själv. Efter att du har skapat profilen för barnet, tryck på profilen i menyn för att byta till den. Välj “Inställningar” och var noga med att fylla i födelsedatum och bältesgrad.

Steg 2 – koppla kontot till GJK

Se till att du har valt barnets profil i menyn. Öppna menyn och välj Inställningar.

Gå till “Bli klubbmedlem” eller “Join academy”. Sök fram GJK. Tryck acceptera.

Steg 3 – anmäl dig till tävlingar

Gå till tävlingens sida på Smoothcomp (se föregående sida) och tryck på tävlingen som du vill delta på.

När du har kommit till sidan för tävlingen, tryck på knappen “Anmäl dig här” eller liknande.

Välj profilen som ska tävla.

Kontrollera så att alla uppgifter stämmer. Observera att nästan alla tävlingar kräver att du har fyllt i födelsedatum och bältesgrad. Tryck på “Spara och fortsätt”.

Välj vilken tävlingsklass som gäller. Du kan bara välja klasser som matchar din ålder och bältesgrad. Tryck på “Anmäl”, läs igenom villkoren och acceptera.

Om det kommer upp någonting om betalning, så betala inte själv! Klubben står för anmälningsavgifter för de tävlingar vi publicerat på klubben eller bjuder in till, och betalning sker av klubben i samband med att vi går igenom anmälningarna och bekräftar.

Frågor eller funderingar?

Kontakta info@gjk.se om du stöter på problem eller har några frågor

 
Mer GJK
Samarbeten
Sponsorer