Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Judoklubb
Fotboll

Bli medlem i Göteborgs Judoklubb
BLI MEDLEM
Städdagen den 13 april
2024-04-14 08:08

Tack till Sebastien som drog ihop en städdag den 13 april.

 

Mellan 11-13 städades lokalen och denna gång blev det fokus på Laggens Bar/köket, gymmet, kontoret och ytor runt mattan. 

 

De som var där och hjälpte till var Sebastien, Martin, Jonathan, Mikaela, Zakarias, Hans, Tobias, Erik, Philippe, Anna, Adam, Karl, Morgan och Bodil (om något namn saknas så ber jag om ursäkt för det).

 

Det är så underbart när man får bort trasiga saker och rensat ut en massa som borde varit borta för länge sedan. Tack till er som hjälpte till att bära bort delar av detta till grovsorteringen, det är guld värt med denna hjälp! 

 

/Bodil 

INFO: TK (Tekniska Kommittén) har sammanställt en ny Tävlingspolicy! 
2024-04-09 07:30

TK (Tekniska Kommittén) har sammanställt en ny Tävlingspolicy! 

 

Detta på grund av att det ska vara tydligt för alla medlemmar vad som gäller vid deltagande på tävlingar och läger.  Mycket är detsamma som gällt sedan tidigare men några nyheter finns också:

 

TK utser vissa tävlingar och läger som "Prioriterade", vilket innebär att klubben står för en (1) tävlingsavgift eller lägeravgift samt utser ansvarig coach/ledare. Dubblering i flera kategorier kan fortsatt vara bra för att få matchträning men Klubben står alltså inte för den extra dubblerings-kostnaden. Detta för att klubbens tävlingsbudget ska komma så många tävlanden som möjligt till del.

 

Terminens prioriterade tävlingar finner ni på hemsidan under Medlemsinfo / Aktivitetskalender Barn & Ungdom samt Tävlingskalendarium Vuxna. 

 

Icke prioriterad aktivitet som ändå bedöms bra, får deltas på egen bekostnad och efter godkännande från TK. Som huvudregel skickar Klubben ingen coach eller ledare.

 

I vissa fall kan det beslutas att man ska nyttja rabatter vid tidig anmälan s.k. "Early Bird" i förekommande fall för att få avgiften betald av Klubben. 

 

Samtliga coacher och ledare (även föräldrar med ledaruppdrag för barn och ungdomar) ska uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

 

Du finner policyn i sin helhet här 

Göteborgs Judoklubbs tävlingspolicy 240408.pdf

 

Policyn finner ni även under Medlemsinfo/GJK Tävlingspolicy- 

 

Nya policyn gäller med omedelbar verkan. 

 

TK/UTK

Judofestivalen 2024
2024-04-07 19:18

240415 Anmälan för buss/sovplats via Google doc är nu stäng! 

Anmälan öppen för Judofestivalen 2024. 

Äskat medel för buss beviljat, kostnad för buss 250kr/person. 

 

Läs mer här Judofestivalen 2024.pdf

 

För er som anmält er till buss/sovplats, kom ihåg att anmäla er på Smoothcomp, välj de paket ni önskar (de som ej tränar kan ändå välja matpaket etc).

Alla får betala för sina val så kom ihåg att betala i Smoothcomp före 1/5. 

 

/Mio, Lisa & Bodil 

 

Rapport från Håkan - Sörmlandsträffen i Oxelösund 6/4
2024-04-07 19:16
Rapport från Håkan! 6 GJK:are var i helgen, 6 april, iväg på Sörmlandsträffen i Oxelösund. En anrik tävling som funnits redan innan undertecknad var med första gången för över 30 år sedan.
 
Denna gången var det Sam, Erik, Yih "Iggy", Märta och Ester som tävlade.
 
Lördagen startade med Ester i juniorklassen. Hon körde bra och det var jämna matcher men tyvärr två förluster och inte vidare från poolen. De två andra juniorerna Erik och Sam fick som klubbkamrater mötas i första matchen i poolen. Sam var lite trög i starten och Erik kunde få in en stark fastållning. Båda vann sedan mot den tredje killen i poolen men förlorade mot den sista som kastade båda på uchi-mata. Silver till Erik och brons till Sam. Sen var det Märtas tur i U15 och där var de första matcherna också jämna men slutade med förlust. Sista och tredje matchen blev en säker ipponseger och brons till Märta.
 
Efter paus var det dags att ta nya tag. Alla som kunde hade valt att dubblera åldersklass. Tyvärr blev Märtas U18 klass inställd. Ester steppade upp ordentlig till U18. Förlorade visserligen första mot duktiga Vilda Wittgren men vann sen säkert första i återkvalet och var nu framme i bronsmatch. En riktigt bra match med flera fina attacker men mot slutet åkte Ester dessvärre på rygg men slutade på fin femteplats.
 
I herrar 90 kg var det tre GJK:are, Sam, Erik och Iggy. Återigen lottades Sam och Erik i samma pool och fick mötas i första matchen igen. Denna gång verkade Sam mycket piggare och dominerade. Erik fick två varningar och Sam såg ut att ta revansch men Erik fick till poäng i slutet och vann igen. De förlorade sedan båda den andra matchen vilket gjorde att Erik slutade två:a i poolen och gick till semi final. I den andra poolen inledde Iggy med en snabb förlust för att sedan vinna andra på en fin uchi-mata. I sista fick han möta samma kille som kastat Sam och Erik i juniorklassen. Iggy inledde bäst och hade ett par fina attacker men i en övergång till ne-waza hängde han inte riktigt med och förlorade på armlås. Erik var bra sliten i semifinalen och mötte en riktigt bra judoka och fick nöja sig med brons.
Helt klart en bra tävlingsdag! Alla fick gå många matcher, minst tre. Alla fick vinna matcher och det blev ett silver, två brons och en femteplats.
 
Nu är vi kvar på träningsläger. Två pass på söndagen med Joakim Djärvby och Mia Hermansson.
Hälsningar Håkan
Ny profilklädesansvarig!
2024-03-24 07:55

Vi har nu fått en ny ansvarig för våra profilkläder, Zakarias Envall.

 

Det innebär att när du ska göra beställningar på grön hoodie, fullzip hoddie samt produkter där det i webshopen står "slut i webblager" så görs beställning till Zakarias på zakarias@gjk.se

Skriv då vilken produkt du önskar, antal, storlek, samt om du vill ha namn tryckt på, och i så fall vilket namn.

 

Webshopen når du genom att klicka här: https://team.intersport.se/goteborgs-judoklubb (infoga länk under ”här”) eller genom att klicka på Intersport-loggan på hemsidan, som ser ut enligt bifogad bild. 

 

 

Klubbmästerskapet 2024 på GJK är avklarat!
2024-03-23 21:28
Ladda album (+11 bilder) >>
Klubbmästerskapet 2024 på GJK är avklarat, det blev ett fantastiskt event, 68 deltagare !!med mycket fin Judo, glatt humör och många modiga som gjorde premiär på tävlingsmattan.
 
I en särskild kategori Newaza för nybörjare barn vågade sig 11 stycken upp och gjorde sin första tävling. Våra ungdomar och motionärer visade upp judo med hjärta av hög klass, och slutligen dramatiken när Öppen klass herrar och Damer avgjordes. Till slut stod Emma Ensberg och Haroon Malikyar som segrare, nya klubbmästare och mottagare av det nyinstiftade vandringspriset Jörgen Häggqvists pokal, utdelat av legenden själv.
 
Stort tack till Domare under ledning av Dick D. Johansson och funktionärer under ledning av Bodil och Malin, tack för fina bilder av Jon Pettersson.
 
 
/Info hämtat från GJK:s FB-sida. (Bodil)
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Aktivitetskalender Barn & Ungdom, 30/01 20:40 
Aktivitetskalender Barn & Ungdom, 27/12 07:35 
Judits Pokal, 16/09 11:27 
Judits Pokal, 28/06 23:04 
Vuxna motion, 28/06 15:11 
 
Mer GJK
Samarbeten
Sponsorer